Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Gyógypárna blog

Párna mesék: Egy macskacsalád mindennapjai, ébredéstől-elalvásig Új Vidám cicás gyerekpárnánk egy gyógynövényes történetet ihletett. Miközben a párnára hajtja a fejét, meséld el gyerkőcödnek ezt az édes mesét!
Egész évben anyák napja – gyógynövényes párna az alapja Az édesanyák odavannak a virágokért! Az édesanyák odavannak az anyák napi ajándékokért! Mi a rutin?! Virágbolt, vágott virág, körülnéz, kiválaszt, megvesz.
Aztán a csokor – valljuk be – pár nap alatt elkezd kókadni, elhullajtja a szirmait, nyoma sem marad. Nekem egy sokkal de sokkal de sokkal pompásabb ötletem van!
Melyik gyógynövénypárna ideális számodra? Gyógynövényes töltelékét, borítását tekintve teljesen mindegy! Az illatpárnácskák kivételével az összes párna-fazon az általunk hozzáértéssel és szeretettel összeállított, válogatott növény-kavalkáddal* és tönkölypelyvával töltött, ökotextil huzattal burkolt termék.
Harmonikus pihenés éjszaka? Lássuk, mit nem ajánlunk! Sokat tehetünk azért, hogy pihenésünk kielégítő legyen, hiszen az alvással pihenjük ki fáradalmainkat, és készítjük fel testileg, szellemileg önmagunkat a következő napra. Semmiképpen se önts olajat a tűzre, hiszen éjszaka nem lobogni kell, mint a máglya, hanem szunnyadni, mint a parázs!
Készülj fel, mert közeleg a tavaszi fáradtság!

Annyira várjuk már a tavaszt! Örülünk a hosszabb nappaloknak, a madár csicsergésnek és az ébredező természetnek. Körülöttünk minden újraéled, de mi fáradnak érezzük magunkat. Igen, ez a tavaszi fáradtság.