Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü
0

Gyógypárna blog

Készülj fel, mert közeleg a tavaszi fáradtság!

Annyira várjuk már a tavaszt! Örülünk a hosszabb nappaloknak, a madár csicsergésnek és az ébredező természetnek. Körülöttünk minden újraéled, de mi fáradnak érezzük magunkat. Igen, ez a tavaszi fáradtság.

Neked fontos, hogy mire hajtod le a fejed?

Sokszor mondtuk, hogy párnáink ökotextil pamut huzattal rendelkeznek, de most be is mutatjuk a hangzatos név mögött megbújó szabványt.

 
Ti megszavaztátok, mi megvarrtuk

November végén úgy gondoltuk, hogy a ti kezetekbe adjuk a döntés jogát, azaz kiválaszthatjátok a legújabb gyógynövényes párna dizájnját. A szavazás végeredménye nagyon szoros volt, de végül a piramismintás nyert. Ti megszavaztátok, mi pedig megvarrtuk. Reméljük, ez is egy újabb kedvenc lesz!

Mennyi alvásra van szükségem?

Ha állandóan fáradt vagy, reggel nehézkesen ébredsz, állj meg egy pillanatra és tedd fel magadnak a kérdést: Eleget alszom?

A gyógyító tönkölypelyva A tönkölypelyva jó alátámasztást biztosít, tehermentesíti a nyak-, és vállizmokat, de ezenfelül is még számos pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. Ismerd meg a tönkölypelyva jótékony hatásait!