Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü
0

Gyógypárna blog

Két új stílussal bővült párnáink választéka Gyógynövényes párnáink két új színválasztékkal bővültek: megérkeztek a Rózsaszín mozaikmintás és a Pepita szerelem gyógynövényes párnák. A két új stílus háromféle méretben kapható. Neked melyik a kedvenced?
Gyógynövények a pihentető alvásért

Tízféle gyógynövényből összeállítottam egy keveréket, hogy nyugodt éjszakáid legyenek. Most elárulom, hogy a gyógynövények illóolajai milyen hatást fejtenek ki rád alvás közben.

A levendulaszüret alkalmából

Elérkezett az idő, hogy a levendula virágait begyűjtsük, leszárítsuk és elrejtsük a szekrényben, hogy távol tartsa a molyokat. Vajon ismeritek a levendula többi felhasználási módját?

VII. Kemencés napok - hétvégi programajánló

Június 10-én szombaton ismét felizzanak a hegyoldalban található mészégető kemencék, melyek vörös fényei még távolról is látszanak. Bükkszentkereszten minden évben begyújtják ezeket a kemencéket a Kemencés napok alkalmából.

A XIII. Bükkszentkereszti Gombanapokon jártunk

Bükkszentkereszten minden évben megrendezik a Gombanapokat, ahol ínycsiklandó ételeket kóstolhatunk, gomba lelőhelyeket fedezhetünk fel a Bükkben és megnézhetjük a Miskolci Gombász egyesület gombakiállítását is. Kalapos, lemezes, spórás barátaink felfedezése közben simogathatunk állatokat a mini állatkertben vagy szusszanhatunk egyet a kézműves vásárban.