Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Gyógypárna blog

Tönkölypárnával jobb az álom Főleg, ha a pelyvahéj 10 féle gyógynövény társaságában tesz meg mindent azért, hogy elkerüljenek bennünket a zavaros álmok, nyugtalan éjszakák! 
Párnahuzat – a huzat teszi a párnát? Természetesen nem a párnahuzat dizájnja határozza meg a gyógynövényes párna minőségét, viszont a fejalávaló „öltözéke”, cseréje az esztétikai élmény fokozásán túl a higiénia miatt is fontos – muszáj a párnahuzatot mosni, cserélni.
A varázslatos illóolajok Ha este ráhajtjuk a fejünket kedvenc gyógynövényes párnánkra, belélegezzük a gyógynövények illóolajait. De mégis mi történik ilyenkor? Hogyan hatnak az illatmolekulák? 
Világgá megyek! Nem alszik a gyerek! Örök slágertéma a szülők körében az alvás, altatás, rosszul alvó, gyakran felébredő kisbaba. Ez nem csak a csecsemők, hanem a szülők alvászavara is, hiszen ki bír aludni, és kit visz rá a lélek a füldugóra pihenésre, oázó környezetben…
Párna mesék: Egy macskacsalád mindennapjai, ébredéstől-elalvásig Új Vidám cicás gyerekpárnánk egy gyógynövényes történetet ihletett. Miközben a párnára hajtja a fejét, meséld el gyerkőcödnek ezt az édes mesét!