Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Gyógypárna blog

Anya deb dudok aludni, bedugult a dózim A legtöbb kisgyerekben valószínűleg egy világ dől össze amikor bölcsödébe, óvodába kerül. Hiába, nehéz az élet, ezen a szakaszon csemetének, szülőnek is át kell esni – gyakran nem kis „véráldozat”, és többliternyi könny árán – a szülők pityergését is beleszámítva. Hiába, no! Nő az a lurkó! Szerencsére a legtöbb gyerek megszereti az ovit, hiszen az óvoda jó dolog!
Október, én így szeretlek – óraátállítás, telihold: tuti alvászavar?!

Nem elég a rosszalvóknak októberben a szokásos telihold-nyűg, kaptak habot is a tortára, az óraátállítást. Az biztos, hogy a mi Holdunk nem sajtból van, de az is egyértelmű, hogy akad, akinek a belső ciklusát úgy megkavarja a telihold, hogy hullámosra gyűri a lepedőt.

Párnamesék: Az elrabolt pillangó Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lepke, akit Boglárkának hívtak. Boglárka a Bükk-vidék egyik virágoktól színpompás mezején élt, sokszáz testvérével együtt. Reggeltől estig repkedtek virágról-virágra, bokorról-bokorra, csak akkor tétlenkedtek, ha nekieredt az eső.
Humánökológia és párnahuzat? Jóságos ég! Pánikra semmi ok, komoly téma zéró, nem untatunk senkit, hiszen ez egy magazin – párnahuzat és humánökológia csupán azért szerepel a címben, mert mindkettőnek köze van az ökotextilhez. 
Ha nem alszol, meghízol – azok a fránya hormonok?! Cikkünkben nem kiskapukat keresünk azok számára, akik lusták, és/vagy este kilenckor szalonnás tojást falatoznak, majd „nekem ilyen az alkatom” felkiáltással lefojtják fél liter cukros üdítővel. Pusztán egyetlen témát, a kevés alvást megpiszkálva szeretnék rávilágítani, milyen „apróságon” múlhat az, hogy elhízunk, vagy sem, illetve nehezen, vagy alig fogyunk. A helyzet bonyolult – de korántsem reménytelen!