Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Egész évben anyák napja – gyógynövényes párna az alapja

Ha nagy leszek

Ha nagy leszek, és te kicsi,
Tiéd lesz a babakocsi.
Kiviszlek a játszótérre,
Lepkét kergetni a rétre.
Én dolgozom, te majd játszol,
Várat építsz, fára mászol.
A boltba is én megyek,
Hozok cukrot, kenyeret,
Banánt is, mert szereted.
Hazajövök, ölbe veszlek,
Úgy szeretlek!
Úgy szeretlek!

(Osvát Erzsébet)

A Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák is szívvel-lélekkel készül az anyák napjára.

Miért javasoljuk anyák napjára a gyógynövénypárnákat?

Termékeinket mi magunk állítjuk össze, ismerjük a gyógynövények hatásait, azok működési mechanizmusait, mindenkinek ajánljuk, aki küszködik az elalvással, átalvással, és nem szeretne laboratóriumban előállított, mesterséges szereket szedni.

Egész nyugodtan pakolj a virtuális kosárba a párnákból akkor is, ha azon szerencsések közé tartozol, akinek édesanyja kifogástalanul alszik minden éjszaka. Párnáink természetes illatosító szerekként is remekül megállják a helyüket. Ha utóbbit céloztad meg, ajánljuk a kifejezetten illatosításra készült illatpárnáinkat!

A tíz féle (gyermekpárnák esetében kilenc) természet kincse szelekció eredménye, melynek eredménye egy produktív portéka azok számára, akiknek alvászavaraik vannak – legyen az orrdugulás, fejfájás, vagy stressz, hangulatzavar következménye.

Mi a közös az édesanyákban?

Az édesanyák odavannak a virágokért! Az édesanyák odavannak az anyák napi ajándékokért! Mi a rutin – mert ugye, tagadhatatlan, hogy nem igazán vesszük a fáradtságot?! Virágbolt, vágott virág, körülnéz, kiválaszt, megvesz (vagy megrendel...).
Aztán a csokor – valljuk be – pár nap alatt elkezd kókadni, elhullajtja a szirmait, nyoma sem marad, szemétre kerül.

Márpedig az anyák nehezen válnak meg azoktól a dolgoktól, melyeket szeretteiktől, gyerekeiktől, unokáiktól kapnak, hiszen hihetetlen eszmei értékkel bírnak. Nohát! A gyógynövényes párnát nem kell kidobni! Nem hervad, nem fonnyad, akár össze is gyűjthetőek, évekkel később is meg-megsimogathatóak, megszaglászhatóak, fejük alá tehetik, akár puszta nosztalgia okán is, hiszen fél-egy év múlva a gyógynövények illóolajai fokozatosan elillannak. (Meg mernék esküdni, évek múltán is darabról-darabra elmondják, kitől, melyik gyógynövényes gyönyörűséget kapták.)

A vágott virág valóban ékes ajándék anyák napjára, de szerintem sokkal de sokkal de sokkal pompásabb ötlet gyógynövénnyel töltött párnával kifejezni szeretetünket.
A gyógynövényes párnába beválogatott tíz féle növény illata az ökotextil huzaton át valami fenséges! A párna ötvözete a kellemesnek és a hasznosnak, hiszen a gyógynövénykeverék aromája színtiszta illatorgia, ráadásul legyőzi a három legádázabb ellenséget, mely nem hagyja az embert nyugodtan elaludni, és az éjszakát átaludni – ez a stressz, fejfájás, orrdugulás.

Anyák napján köszöntsük édesanyánkat méltóképpen, ajándékozzunk természetes illatfelhőt, pihentető éjszakákat, mindezt trendi ökohuzatba rejtve, és újrahasznosított anyagból készült, puritánsága mellett rendkívül elegáns díszdobozba csomagolva!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír