Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Eszményi karácsonyi ajándék – alvópárna stílusos ruciban!

Csomagolunk, ragasztunk, szalagozunk, megőrülünk?

Ünnepeket előtt lázasan csomagolunk, ragasztunk, szalagozunk, aztán három másodperc, és már le is tépetett a gyönyörűszépen kivitelezett díszburkolat az ajándékról. (Pedig kivételesen a sarkoknál sem hasadt be a papír…)

Te mibe burkolod idén az ajándék gyógynövényes alvópárnát karácsony szent estéjén? Csilivili csomagolópapírba? Dísztasakba?  Vagy csak úgy, „a la nature”?
Mi az utóbbit gondoltuk! Persze isten őrizz, hogy illő csomagolás, védőborítás nélkül, agyontapizva kapja meg a szeretett személy a vágyott gyógynövényes párnát! Ez már csak azért sem lehetséges, mert eleve minden bükki alvópárna újrahasznosított, natúr, igényes, tetszetős díszdobozban utazik gazdájához.

A bükkszentkereszti gyógynövényes párnakészítő-csapat arra gondolt, vétek rejtegetni a „kukucskálóablakkal” ellátott díszdobozt bármiféle csomagolópapírral, de mégis, kell valami plusz, hiszen ez az alkalom az egyik legszebb: KARÁCSONY!

Ezért kitaláltuk, hogy karácsonyra a gyógynövényes kispárnák, félpárnák, nagypárnák – korlátozott számban – szaloncukros, kiscsizmás és csillagos, szívecskés és zöld meg havasházikós párnahuzatot kapnak! Már persze, ha szeretnéd!
Az így, karácsonyi párnahuzatba bújtatott gyógynövénypárnák korlátozott számban készülnek – ha elfogy a karácsonyi mintás szövet, akkor elfogy.

Karácsonyos, karácsonyos, karácsonyos!

Amíg a szövettekercs tart, a gyógynövényes párnák talpig karácsonyos cumóba öltöznek! Semmi csicsa, aranyfüst meg gyémántpor – felesleges. Mértéktartó, egyszerűen szép huzatot kapnak azok a fejalávalók, melyek a karácsonyi limitált darabszámú pakkba bejutnak.

Természetesen ne ess kétségbe ha lemaradsz a karácsonyi mintás fejalávalóról, hiszen a többi párnahuzattal sem fogsz szégyent vallani – elbűvölően szolid, mértéktartó, elegáns küllemű kelméket választunk az alvópárnákhoz!

Mi lesz nyáron?

Minden valószínűség szerint meleg – ettől függetlenül te éppen úgy álomra hajthatod a fejedet hőség idején is a „karácsonyos” vánkoson.
Ámde ha szereted a változatosságot, és/vagy gyakran váltasz ágyneműhuzatot, rögtön megvásárolhatod a kívánt csere párnahuzatot. Helyezd a virtuális kosárba a zsályazöld kelmét, de ha a pepita szerelem párnahuzat jön be, esetleg a rózsaszín mozaikmintás sem baj, hogy ne is említsem a piramismintás gyógynövényes párnahuzatot.

Későbbre marad a plusz párnahuzat vásárlás? Miért ne? A lényeg: vegyél pár mély levegőt, szívd be a párna illatát, és már alszol is!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír