Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Gyógynövényes kispárnák

Ugye veled is előfordul, hogy egy pörgős nap után, amikor végre nyugovóra térnél, csak zakatolnak a gondolatok a fejedben? Vagy nehezen kapsz levegőt, bedugul az orrod és csak vergődsz az ágyban? Az is előfordulhat, hogy a lüktető, hasító fejfájástól érzed esélytelennek az elalvást? 

Bármelyik problémával is küzdesz, a nyugodt, pihentető alvásnak búcsút inthetsz, másnap pedig fáradt, türelmetlen és ingerült leszel.

Lecipzározható huzat

Gyógynövényes párnáinkat úgy alkottuk meg, hogy nyugodtan álomba szenderülj, hogy kitisztuljon az orrod és elillanjon a fejfájásod. Párnáinkban 10 féle gyógynövényből álló speciális keverék gondoskodik arról, hogy minőségi alvás várjon rád. Bio tönkölypelyva töltete a jó alátámasztásról és a kényelemről gondoskodik. A modern mintás huzat 100% pamut ökotextil kellemes érzés a bőrnek. 

Gyógynövényes kispárnáinkat nem csak otthon használhatod, kis méreténél fogva (25x35cm) kellemes útitársad lehet az autóban, vonaton vagy akár a repülőn is. 

Rendezés: