Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Humánökológia és párnahuzat? Jóságos ég!

2018. 09. 12. 00:00:00

Pánikra semmi ok, komoly téma zéró, nem untatunk senkit, hiszen ez egy magazin – párnahuzat és humánökológia csupán azért szerepel a címben, mert mindkettőnek köze van az ökotextilhez.  Az ökotextil pedig a kapcsolódási pont a gyógynövényes párnákhoz, párnahuzatokhoz – itt be is zárul a kör, teljes a kép. 

Természetesen természetesen! ☺

Részei vagyunk a természetnek, hatással vagyunk rá (sajnos gyakran okozva problémákat). 
A Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák hitvallása: produktumainkat természetes úton, természetes anyagok felhasználásával, kézzel készítve állítjuk elő. A gyógynövényes párna nem csak egy fejalávaló, hanem kifogástalan rendszer; csak így érhetjük el, hogy mellékhatások nélkül segítsen az alvászavarban szenvedőkön, függetlenül attól, fejfájás, feszültség, bedugult orr, vagy kényelmetlen párna miatt kerüli el őket az álom.

De ne gondoljon senki titkos módszerre, alkímiára, varázslatra. A gyógynövényes párnák hatékonyságát a 10 féle gyógynövény, a tönkölypelyva, és a cserélhető, mosható, bőrbarát, 100% pamut ökotextil huzat biztosítja, no meg a gyógynövények közé rejtett szeretetünk, tudásunk, gondoskodásunk.

Megbízhatósági mutató – OEKO-TEX

Többen állítják hogy termékeik ökotextil anyagból készülnek. Bízzunk benne hogy ez tényleg így van, mindenesetre a mi portékáinknál valóban így! Nem nehéz alátámasztani a kijelentést, hiszen az OEKO-TEX tanúsítványt csak az szerezheti meg, aki megfelel a szigorú gyártási feltételeknek.

De mi is az az OEKO-TEX, azaz ökotex? Sem több, sem kevesebb: egy szabvány, mely textilportékákra és az azokat kiegészítő termékekre (cérna, cipzár, tépőzár, címke, gomb) vonatkozik. Nemzetközi szervezet, nem egy zuglabor, így azok a textiltermékek, párnák, melyeken az INNOVATEX Zrt.* által kiadott OEKO-TEX megkülönböztető jelzés szerepel: megbízhatóak.  

Egyszerűen szép – párnadizájn

Gyógynövénypárnáink külső huzata nem csak ártalmatlan, természetes, hanem dekoratív, stílusos – igyekszünk mértéktartóan megválogatni a párnahuzatok díszítését – egy gyógynövényektől duzzadó, illatozó párnának nem kell külön cégér. Azonban igyekszünk fokozni az örömet, ezért sokféle huzattal próbálunk kedves vásárlóink korára, nemére is tekintettel lenni. 

Az összes huzat 100% pamut ökotextil, bőrbarát, cipzáras, cserélhető és 40°C-on mosható. Ez rendkívül előnyös a gyerekpárnáknál, és azon felnőttek esetében, akik reggel kissé merevebbek a megszokottnál, és kávéjukat az ágyban, illetve a párnára fogyasztják el. ;)

Jó kávézást! Legközelebb teszünk egy mesebeli sétát Párnaciha-országban – kérem, tartsanak velünk!


*Hazánkban és néhány környező országban az INNOVATEX Zrt.* jogosult a tanúsítványok kiadására.

Tartalomhoz tartozó címkék: párnák