Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Gyógypárna blog

Párnamesék: A Mikulás gyógynövényes párnája Egy igazi karácsonyi történettel készültünk az ünnepek alkalmából. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan lett a Mikulásnak gyógynövényes párnája, olvassátok el a legújabb Párnamesét!
Kívánni? Karácsonyra levendulavirág – öt zsáknyi! Soha nem nyúlsz mellé, ha levendulaillatot ajándékozol – legyen az karácsony, névnap, születésnap vagy „csak úgy, mert megérdemli”. Az 5 darab, 8x8cm-es, bűbájos minipárnába gyűjtött, szalagos akasztóval ellátott levendulavirágsereg a szokásos praktikus, gyógynövényhez méltó natúr, ablakos díszdobozban tálalva, összebújva várja a megrendeléseket.
Olcsóbb most a gyógynövényes párna – suhoghat is a futár angyalszárnya! Kik vagyunk mi? Angyalok? Nem, csak gyógynövényes alvópárnakészítők, akik az angyalok kezére dolgozunk. ;)
Eszményi karácsonyi ajándék – alvópárna stílusos ruciban! Vétek rejtegetni a „kukucskálóablakkal” ellátott díszdobozt bármiféle csomagolópapírral, de mégis, kell valami plusz, hiszen ez az alkalom az egyik legszebb: KARÁCSONY! Limitált kiadású Csendes éj párnáink korlátozott számban elérhetőek. Légy résen, mert a szövettekercs tekereg-tekereg, de nem végtelen, egyszer csak elfogy!
Grönland kontra trópusok – hálószoba-hőháború? Van aki didereg a takaró alatt, hálótársáról pedig ömlik a víz. Nem kell ehhez betegnek lenni, egyszerűen más a hőigényünk. De mi az ideális? Kinek van "igaza"?