Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Gyógypárna blog

Ínyenceknek! Fenyő alatt párolt, gyógynövényes párnákkal töltött vendégház, kakukkfűágyon Gyógynövényes párnákkal töltött vendégház – egy különleges receptet szeretnénk veled megosztani. Elkészíteni nem volt egyszerű, de a végeredmény kárpótol: a gyógynövényes párnákkal töltött vendégház (kakukkfűágyon) szemet gyönyörködtető, lelket simogató illatos manna lett. 
Hurrá! Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok – ott leszünk! Ebben a cikkben nem a gyógynövénypárna alvást segítő, stresszoldó, fejfájást csillapító és náthatüneteket enyhítő hatásairól lesz elsősorban szó, hanem arról, milyen öröm olyasmire készülődni, amit a természetgyógyász szakember szívvel-lélekkel imád, és majd kicsattan a lelkesedéstől.
Tönkölypárnával jobb az álom Főleg, ha a pelyvahéj 10 féle gyógynövény társaságában tesz meg mindent azért, hogy elkerüljenek bennünket a zavaros álmok, nyugtalan éjszakák! 
Párnahuzat – a huzat teszi a párnát? Természetesen nem a párnahuzat dizájnja határozza meg a gyógynövényes párna minőségét, viszont a fejalávaló „öltözéke”, cseréje az esztétikai élmény fokozásán túl a higiénia miatt is fontos – muszáj a párnahuzatot mosni, cserélni.
A varázslatos illóolajok Ha este ráhajtjuk a fejünket kedvenc gyógynövényes párnánkra, belélegezzük a gyógynövények illóolajait. De mégis mi történik ilyenkor? Hogyan hatnak az illatmolekulák?