Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Ínyenceknek! Fenyő alatt párolt, gyógynövényes párnákkal töltött vendégház, kakukkfűágyon

Gyógynövényes párnákkal töltött vendégház – egy különleges receptet szeretnénk veled megosztani. Elkészíteni nem volt egyszerű, de a végeredmény kárpótol: a gyógynövényes párnákkal töltött vendégház (kakukkfűágyon) szemet gyönyörködtető, lelket simogató illatos manna lett.

Kóstolj bele, szeretettel látunk – július elejétől tálalva.

Kakukkfű Vendégház – recept – hogyan készült

Hozzávalók:

♥ 1 bükkszentkereszti kiadó házikó, ingyenes wifivel

♥ 3 patyolattiszta szoba, igényes berendezés, egyszerű, de bájos kiegészítők

♥ 1 remekül felszerelt konyha, ágynemű, törölköző, gáztűzhely

♥ Bő adag otthonos, barátságos atmoszféra

♥ Optimális nagyságú udvar, benne minierdő, égig érő lucfenyők, fű, gyógynövénybokrocskák

♥ 2 napozóágy 1 kerti pavilonnal, 1 tűzrakó hely, tetszés szerinti nyárssal

♥ Ágyanként egy-egy gyógynövénypárna

♥ Ízlés szerint csipetnyi bükki varázslat

♥ Rengeteg szeretet

A hozzávalókat alaposan előkészítjük, minden talpalatnyi helyen maximálisan odafigyelve fűszerezünk (természetes anyagok, mécsesek, natúr színek), majd összedolgozzuk a hozzávalókkal. Végül gusztusosan elhelyezzük a 10 féle gyógynövénnyel töltött párnácskát, hogy a belőlük áradó csodás, pikáns illóolajfelhő átjárjon minden zegzugot. Míg készül, folyamatosan figyeljünk, nem csúszhat be a legapróbb hiba sem – a gyógynövényes párnákkal töltött vendégház nem okozhat csalódást a vendégeknek!

Fogj hozzá, váljék egészségedre!

Szállás Bükkszentkereszten, Kakukkfű Vendégház – békés lesz az álmod

Az ötlet, hogy gyógynövénypárnákkal fokozzuk a bükkszentkereszti szállás vonzerejét, teljesen kézenfekvő volt, ahogyan az is, miért legyen Kakukkfű a vendégház neve.

Számunkra minden gyógynövény kedvenc, de vannak kedvencebbek. Természetgyógyászként, gyógynövénytermesztő és feldolgozó szakemberként tudjuk, a kakukkfű szerény, igénytelen és bájos gyógynövény, de ezer nyűgre, kórságra ír, és remek fűszernövény. Nem mellesleg a gyógynövénypárnák egyik összetevője!

Kakukkfű vendégház

Kisimult idegek idegenben is – az eltűnt stresszfaktor nyomában

Sok alvászavarral küzdőnek hatalmas gond, stresszfaktor, amikor nem hogy idegen helyen, de a saját ágyában sem jön álom a szemére! Ismeretlen környezetben, ahol más a matrac, az ágy fejrésze sem a megszokott irányban áll, idegenek az illatok, a zajok is ismeretlenek… Lehet így könnyen elaludni, pihenten ébredni, amikor otthon is kész tortúra az alvás!?

Igen, lehet! A kielégítő, optimális alvás a 10 féle gyógynövénynek és a tönkölypelyva- töltetnek köszönhető. A növénykombináció kiegyengeti a meggyötört idegeket, csillapítja a fejfájást, az eldugult orrban szabad utat ad a levegőnek, mindezt kényelmes tönkölypelyva alátámasztással ötvözve. Elsősorban ennek okán töltöttük meg a szállást gyógynövényes párnákkal. Hogy te jól alszol, nincsen szükséged a gyógynövényes vánkosra? Ó, ennek nagggyon örülünk! De azért véletlenül se hagyd ki a párnaszimatolást! Szerintem rá fogsz kapni az ízére, illatára.  smiley

Várunk, visszavárunk!

Szeretettel üdvözöl a gyógypárna séfcsapata:

Zita és Dávid

Tartalomhoz tartozó címkék: hír párnák