Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Kívánni? Karácsonyra levendulavirág – öt zsáknyi!

Soha nem nyúlsz mellé, ha levendulaillatot ajándékozol – legyen az karácsony, névnap, születésnap vagy „csak úgy, mert megérdemli”. Az 5 darab, 8x8cm-es, bűbájos minipárnába gyűjtött, szalagos akasztóval ellátott levendulavirágsereg a szokásos praktikus, gyógynövényhez méltó natúr, ablakos díszdobozban tálalva, összebújva várja a megrendeléseket.

A levendulavirággal töltött illatosítók esztétikus, szemet, szaglóhámot gyönyörködtető tasakocskák. A levendulatöltet nem csak természetes illatosító – a levendulával a világból ki lehet űzni a ruhamolyokat és az élelmiszermolyokat.

Dugj levendulás illatpárnát a ruhásszekrénybe, a fehérneműk, ágyneműk közé. A levendula sokoldalúságát bizonyítandó hogy fertőtlenít, emellett egyedi aromával emeli a különféle ételek, édességek ízét. (Ha gyógynövényes párnád van, felesleges az ágynemű közé rakni, hiszen a gyógynövényes párna illatorgiája mindent visz!  smiley )

Miért jó a levendulás illatpárna?

  • Nem hullik le a virág szárról, mint a levendulacsokor esetében. Morzsold, szorítsd az orrod alá, szimatold meg alaposan.
  • Illata koncentrált, hatékony, hiszen sok virágfejecske simul össze a 8x8cm-es levendulás illatpárnába.
  • Az illatosítók szalaggal ellátottak, felakaszthatod a megfelelő helyre.
  • Kicsi, magaddal viheted bárhova. Ha aggódsz, izgulsz, csak nyomd az orrod alá, és vegyél pár lassú, mély lélegzetet – illóolaja nyugtatja a zaklatott idegeket.
  • „Kisajándáknak” is remek, hiszen 5 darab illatpárna van egy csomagban – elosztható, kombinálható más apróságokkal. Ha „kiszagoltad”, rögtön ott a következő, friss illattal. Arra ügyelj, hogy a még nem használt illatosító párnák maradjanak a zárt dobozban felhasználásig, és arra, hogy időben rendeld meg a következő ötösfogatot!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír