Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Levendula illatpárna - a stílusos illatosító

2017. 10. 09. 21:33:53

Megérkeztek a mutatós levendula illatpárnák!

Az új, levendulával töltött négyzetecskék továbbra is minőségi alapanyagokból készülnek és ugyanolyan stílusosak, mint a Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák.

Egy dobozban öt kis csinos levendula illatpárna sorakozik lilás és rózsaszínes árnyalatokban, különböző mintákkal. Mindegyik anyaga a megszokott bőrbarát, antiallergén 100% pamut ökotextil. Egyik sarkukba szalag van varrva, mely segítségével bárhova felakaszthatjuk őket.

Levendula illatpárna

A levendula illatpárnában természetesen levendula van, aminek számos jótékony hatása van szervezetünkre és a háztartásban is jó hasznát vehetjük a kis függőknek.

A levendula illóolaja nyugtat, ellazít és oldja a feszültséget, illetve a fejfájást is csökkenti. Erős jellegzetes illata távol tartja a ruha és élelmiszer molyokat egyaránt.

A levendula illatpárnát elalváskor a párnánkra rakhatjuk, hogy békés álmokat hozzon. A szekrénybe is beakaszthatjuk, hogy megvédje ruháinkat, illetve az éléskamrában is távol tartja a molyokat. Használhatjuk autó illatosítónak is, függesszük az autó tükrére. Táskánkba is berakhatjuk, hogy napközben a stresszes pillanatokban előkaphassuk és beleszippanthassunk nyugtató illatába.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír