Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Melyik gyógynövénypárna ideális számodra?

2018. 04. 12. 18:38:58

Gyógynövényes töltelékét, borítását tekintve teljesen mindegy! Az illatpárnácskák kivételével az összes párna-fazon az általunk hozzáértéssel és szeretettel összeállított, válogatott növény-kavalkáddal* és tönkölypelyvával töltött, ökotextil huzattal burkolt termék.

Az illatpárnák gyomrába egyelőre csak levendulatöltelék kerül, de hamarosan új illatokkal bővítjük a gyógynövényektől duzzadó illatosító párnák tasakját.

Milyen szempontok alapján válassz?

Mondanám, a méret a lényeg, de ne elégedjünk meg egyetlen nézőponttal!  smiley

A könnyebbség kedvéért kivonatoltam a méreteket, súlyt:

Az első, és legfontosabb kérdés: kit szeretnél megörvendeztetni párna-termékeinkkel?

♥ Ha önmagad, akkor roppant egyszerű dolgod van, hiszen ismered alvással kapcsolatos szokásaidat, tudod, mekkora az optimális méretű párna. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a szimpatikus ökohuzatot (cipzáras – mosható!), bekattintani a kosárba, ott megadni pár alapinformációt, és olálá!  
(Van, aki a szokványos párnája mellé a huzatba gyógynövénnyel töltött gyerekpárnát dug, két legyet ütve egy csapásra.)

♥ Ha ajándékba, meglepetésnek szánod, be kell osonnod a célszemély hálószobájába! Nem, dehogy, csak viccelek – szerintem ne csinálj a méretből problémát, hiszen a gyógynövényes párna nem lehet melléfogás ajándék tekintetében sem – válassz akkorát, amekkorát jónak látsz!

♥ Viszont, ha rám hallgatsz, első fej alá valónak, ajándékba, nem a legnagyobb méretű gyógynövénnyel töltött párnát választod, hacsak nem vagy biztos abban, hogy az illető pontosan ekkora pencire vágyik!
Szerintem fontos a testre szabott meglepetés! Ezt a párnahuzat-fajtákkal tudod optimalizálni – válaszd a leginkább hozzá illőt!

♥ Kishercegnőknek, kishercegeknek mindenképpen a gyerekpárnák közt keresgélj! A természetes, szárított gyógynövénymix töltelék ökotextil huzatban várja kisgazdáit.
Lényeges: a párnában nincs tönkölypelyva-töltelék, hiszen a csemeték nyakának, fejének nincs szüksége alátámasztásra. A keverék közül kihagytuk a mentát is, hiszen két éves kor alatt problémát – légzési nehézséget, fulladásos rohamot – okozhat az arra érzékenyek lurkóknál.

♥ Az idősebbek általában nehezebben váltanak, alvásigényük is kevesebb, de szerintem minden nagymama azonnal elővenné a palacsintasütőt egy ilyen ötletes és hasznos ajándék láttán! ;)

♥ Illatpárna? Tökéletes, természetes illatosító, pompás szagolgatnivaló – nem csak neked.  smiley

 

Gondold át, hol használod – itt válhat fontossá a méret! 

Hogy a portékánknak hány centiméter a széle, illetve hossza, akkor bír jelentőséggel, ha ajándékba szánod (lásd tanácsainkat feljebb), illetve, ha gyakran utazol.

Azok, akik rendszeresen kénytelenek nélkülözni pihe-puha (vagy drákói-szigorú-kemény) ágyaikat, zömmel alvászavarral küzdenek. Idegen környezet, ágy, időeltolódás, egyedüllét, stressz, hadd ne soroljam. Számukra van igazán jelentősége a párnaméretnek, hiszen nem mindegy, bőröndben/zsákban, vagy kézitáskában fér el a gyógynövényes alvást segítő produktum. Az utazóknak egyértelműen a könnyebb, kisebb párnák kedvezőbbek.

A párnakiválasztás nem ördöngösség. Ám megértünk! Ha tanácstalan vagy, szívesen segítünk – keress bennünket!

* Levendula, citromfű, borsmenta, rozmaring, kakukkfű, majoránna, bodzavirág, mezei zsálya, izsópfű, kamillavirág – igazán pompás, hatásos elegy, hogy jól aludjunk!
A gyermekpárna híján van a tönkölypelyva-tölteléknek, és a mentának, okkal – két éves kor alatt nem ajánlott!

Tartalomhoz tartozó címkék: párnák tippek