Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Olcsóbb most a gyógynövényes párna – suhoghat is a futár angyalszárnya!

– Kik vagyunk?

– Nem, nem angyalok! Gyógynövénytermesztő és feldolgozó természetgyógyász alvópárnakészítők.

– Mit akarunk?

– Hogy elkerüljön benneteket az alvászavar, és karácsonyra kevesebbért jussatok hozzá az alvópárnákhoz!

– Mit teszünk ezért?

– Árengedményt adunk!

– Mennyi árengedményt adunk a karácsonyra vásárolt alvópárnák árából?

11.000 Ft feletti rendelés esetén 10%, 20.000 Ft feletti rendelésnél 15% kedvezményt + ingyenes házhozszállítást az MPL futárszolgálattal! A karácsonyi akció 2018. december 26. éjfélig tart.

– Kik vagyunk?

– Gyógynövénytermesztő és feldolgozó természetgyógyász alvópárnakészítő angyalok!

Karácsonyi agyalás – öröm és egyben átok is!

Mekkora mázlija van annak, aki év közben nem volt rest, és különféle akármivel és akármiben (jegyzettömbben, papírfecnire tollal, e-mailben klaviatúrával, kéménybe korommal) lefirkantotta, amikor a szerettei utalást tettek arra vonatkozóan, mit szeretnének a Jézuskától kapni. Ezeknek a pedáns embereknek most más dolguk sincsen, mint szépen beszerezni a kívánt ajándékokat.

A Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák csapata

most azokhoz a kevésbé szorgalmas, de mindenképpen jóindulatú, lelkiismeretes Karácsonyi Ajándékot Kutató Kedves Megrendelőihez szól, akik nem elégednek meg a sablonos, semmiresejódemégisvalami, mindegymicsakvegyünkmár ajándékokkal. Akiknek valóban fontos, hogy olyan meglepetéssel szolgáljanak szeretteiknek, mely nem csak értékes, szép, hanem hasznos is egyben. Olyan ajándékkal, mely 1000 százalék, hogy nem fog hasznavehetetlenül heverni!

Kedves Ajándékozó!

Meggyőződésünk hogy a gyógynövényes párna méltó ajándék kicsinek és nagynak egyaránt, hiszen a legcsibészebb Álommanóból is szelíd kezesbárányt varázsolhat.

Összefoglaló azoknak, akik még nem ismerik termékeinket:

  • Az alvópárna 10 féle gyógynövény segítségével hat: Citromfű – Borsmenta – Kakukkfű – Rozmaring – Majoránna – Bodza – Mezei zsálya – Izsóp – Kamilla – Levendula.
  • A növények által kibocsájtott illóolaj hatékony alvászavarokban, a stressz leküzdésében, szabaddá teszi az eldugult, náthás orrjáratokat.
  • Az optimális tartást, kényelmet az egyéb pozitív hatással is bíró tönkölypelyva/tönkölyhéj töltelék biztosítja.
  • Négyféle méretben, többféle cserehuzattal rendelheti meg a gyógynövényes párnákat: Gyerekpárna, kispárna, fél- és nagypárna. (A gyerekpárnákhoz egyelőre nem tudunk cserehuzatot biztosítani.)
  • Ajándéknak kiváló az öt, levendulával tömött illatos illatpárnát tartalmazó pakk is. A rávarrott szalag segítségével könnyedén felakaszthatod, vagy akár a párnádra is teheted.

A Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák csapata nem angyalokból áll, de a kezükre dolgozunk. ;)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír