Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Párnahuzat – a huzat teszi a párnát?

2018. 06. 08. 20:21:28

Természetesen nem a párnahuzat dizájnja határozza meg a gyógynövényes párna minőségét, viszont a fejalávaló „öltözéke”, cseréje az esztétikai élmény fokozásán túl a higiénia miatt is fontos – muszáj a párnahuzatot mosni, cserélni.

Gyerekpárnahuzat

A gyerekek gyakran nyálzanak alvás közben, főleg, ha jön a foguk. A kiságyban elfogyasztott kakaó is markáns nyomokat hagyhat, nemegyszer sírásra görbülő szájacskákat eredményezve, hiszen milyen dolog az, amikor kakaós lesz a „legelő barátok”? Az is elfogadhatatlan, amikor a lecsöppenő gyümölcspép eltakarja a vidám cicás gyerekpárnák egyik cuki főszereplőjének fejét! És itt van még ez a fránya, legkisebbekre gyakran jellemző, kellemetlen szagú „bukás”.

Steril gyerekpárna? Eszünk ágában sincs!

Nagyon fontos hogy a napközbeni és éjszakai, szerencsés esetben többórás folyamatos pihenés higiéniailag ideális, tiszta fekhelyen történjen (természetesen itt nem steril környezetre gondolunk, hiszen némi piszok és „ez-az” szükséges az egészséges immunrendszer fejlődéséhez). Erre kínálunk megoldást azzal, hogy a gyógynövényes párnák huzatát cipzárral láttuk el, így cserélhető, 40°C-on mosható – pikk-pakk, már száraz is!

Öröm látni, milyen szeretettel ölelik magukhoz a csemeték a „kishercegnő gyerekpárnát”, és milyen édesdeden szundikálnak fejüket a „csillagos égbolton” pihentetve. Remek csali a nehezen ágyba dugható, rosszul alvó lurkóknak! Rendeljünk egyszerre akár több gyógynövényes gyerekpárnát! Ha van „raktáron”, elkerülhető hogy megunjanak egy-egy mintát – szívesebben bújnak ágyba, kedvencükkel a buksi alatt könnyebben alszanak el: ez pedig óriási előny számunkra is!

Vannak gyerekek, akik rendkívül ragaszkodnak megszokott dolgaikhoz, nehezen tolerálják a változásokat, akkor is, ha az „csak” egy más párnahuzat, mint a megszokott. Higgyék el, felesleges erőszakosan rátukmálni más mintájú fejalávalót, huzatot a kicsire, mint az imádott!

Felnőtt párnákra huzatok

Hoppá! Felnőtteknek párnahuzat csere – a változatosság gyönyörködtet?

A felnőttek rendszeres párnahuzat cseréje nagyon indokolt! Kozmetikai, haj- és arcápolási termékeket használunk, a hajunkon szennyeződések garmadája, hiszen nem mosunk minden nap hajat, ahogyan párnahuzatot sem.

A Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák új szolgáltatással bővült: pót párnahuzat rendeléssel – kispárnák, félpárnák és nagypárnák esetében. Így igyekszünk kiküszöbölni nem csak az alvászavart, hanem azt, hogy a párnahuzat csere ne okozzon fennakadást a párna folyamatos használatában.

Természetesen az alvászavarral küszködő férfiaknak és nőknek az a legfontosabb, hogy elaludjanak, átaludják az éjszakát, és az alvásminőség a lehető legkielégítőbb legyen. De azért mégsem mindegy! A tudatalatti működik, tetszik, vagy sem: a nők biztosan szívesebben hajtják fejüket feminin (például „pepita szerelem” gyógynövényes), a férfiak pedig maszkulin „vonásokkal megáldott” (például „piramismintás” gyógynövényes) párnára. (Egy pillanatra elképzeltem, milyen lenne, ha két üzleti út között repülve Géza, egy rendkívül sármos ismerősünk előrántaná a repülőn dallammintás kispárnáját…)

Ha ajándékba vásárolunk a gyógypárna webshopból, ne csak a gyógynövényes kispárna, félpárna, nagypárna méretére, hanem a párnahuzat dekorációjára is szánjunk időt – így lesz maradéktalan az alvászavarral küzdők öröme! Ha ismerjük annyira a megajándékozottat, hogy tudjuk, reggel az ágyban issza meg az első kávét, el ne hagyjuk a gyógynövényes párna webshopot plusz párnahuzat nélkül!

Bőrbarát, természetes, minőségi, stílusos

Mértéktartóan válogatunk a párnahuzatok díszítését illetően, hiszen az alvászavaron enyhítő gyógynövénytöltet és a tönköly a lényeg – de fontos a dizájn is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír párnák