Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Párnahuzatok

Gyógynövénypárnáink mértéktartó, szolid külleme igazodik a gyógynövények természetes eleganciájához – nincs ez másképpen a cserélhető párnahuzat tekintetében sem.

Többféle párnahuzattal igyekszünk pihenni, aludni vágyó, alvászavarral küzdő megrendelőink stílusigényeinek megfelelni.

Magától értetődő hogy a válogatott gyógynövénytölteléken kívül a párnahuzat szövetével is a natúr, természetes anyagok használatát pártoljuk. Az ökotextil nem tartalmaz sem tiltott, sem egészségre ártalmas anyagokat. Ez vonatkozik a párnahuzat egyéb tartozékaira, legyen az egy cérnaszál, gomb vagy festékanyag.

A párna hálótárs a mindennapokban – a gyógynövényes fejalávaló több ennél. 10 fajta gyógynövény színe-java, illóolaja szolgál azért, hogy az alvászavarnak írmagja se maradjon, és pihentető, nyugodt alvással töltsük az életünk jelentős részét kitevő éjszakai nyugovót.

A tönkölypelyva-töltelék stabilan, mégis nagyon kényelmesen, a testhez igazodva támaszt –fontos, mert az alvásproblémák egy része a kényelmetlen párna számlájára írható!

A párnahuzatot ildomos legalább két-három hetente cserélni – kétség nem fér hozzá. A bőrünk, hajunk zsírosodik, kozmetikai készítményekkel, haj-, arcápolási termékekkel szennyezzük a párnahuzatot alvás közben. A hajunkon rengeteg, szemmel nem látható szennyeződés gyűlhet össze. Legtöbben nem mosunk mindennap hajat – logikus, hogy a piszok jelentős része a párnára kerül. A szövetszálak között ez gyűlik, halmozódik, és mi nap-nap után újra több és szennyezettebb párnahuzatra fektetjük fáradt fejünket.

Betegség esetén ajánlott akár naponta párnahuzatot cserélni, hiszen vírusok, baktériumok tömkelege kerül a gyógynövényes párnahuzatra. Láz, hőemelkedés közben az átlagosnál jobban izzadunk, és bár a gyógynövényes párna a tönkölypelyva tölteléknek köszönhetően „lélegzik”, a betegség miatti verejtékezést megszüntetni nem tudja.

Sok allergiásnak mentsvár, hogy a gyógynövénnyel töltött fejalávaló illóolajait nem tolerálják a poratkák – messziről elkerülik. Így csak emiatt nincsen szükség a cserélhető, mosható párnahuzatra. Viszont az esztétikai élményt fokozhatjuk, ha időnként változtatunk a párnahuzat külcsínén. Akár minden nap!