Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Félpárnahuzatok

Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, hogy gyógynövénypárnát rendelő, alvásproblémák miatt forgolódó, kínlódó, feszült megbízóink maximálisan elégedettek legyenek – az online párnahuzat rendelés hiánypótló megoldás.

A félpárnahuzat mérete 50x30 cm – mondhatni: arany középút. Elég nagy ahhoz, hogy a kisebb mérettől idegenkedőknek, illetve a nagyobb párnaméretet nem kedvelők számára Pont Jó Méretű legyen.

Nyaraláskor, kempingezéskor simán elfér az autóban, és mivel a kalandok alkalmával nagyobb az esélye a párnapiszkolódásnak, a félpárnahuzat csere kézenfekvő megoldás, ha nem akarunk például este a gyerek mézes kenyeréről lefolyt mázba feküdni.

Van, akinek kisebb, van, akinek a nagyobb párna az ideális, ezért különféle párnaméretekbe töltjük 10 féle gyógynövénykeverékünket, hogy minden méretigénynek megfeleljünk.

Esetenként egy-egy nátha, stresszesebb időszak, gyakori fejfájás is meggátolhatja a nyugodt pihenést, erre is megoldás az online rendelhető gyógynövényes félpárna többféle cserehuzattal. A betegség oka vírus és/vagy baktérium, ezért cseréljük, mossuk gyakrabban a félpárna huzatot!

Természetesen sokunk akár a tej, alvást segítő párna nélkül is jól alszik, békés álmok és derűs reggelek jellemzik a pihenőt, de aki ismeri már a válogatott gyógynövénycsokor illatát, a tönköly gyengéd, de stabil tartását, a finom, szelíd, mértéktartó zizegést, ragaszkodik ehhez akkor is, ha híre-hamva sincs már alvásproblémának.

Teljesen mindegy, milyen okból választ termékeink közül, hisszük hogy a szakértelem, az odaadás, a szeretet meghozza méltó gyümölcsét: a kiegyensúlyozott békés alvást, és a mély sóhajt, amit az ember akkor hallat, amikor teljesen békés és elégedett a világgal.

Rendelj webshopunból gyógynövénypárnás pót félpárnahuzatot!

Rendezés: