Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Kispárnahuzatok

Nagy előny, ha a kedvenc gyógynövényes párna – 25x35 cm-es méreténél fogva – alkalmas arra, hogy beleférjen egy kisebb bőröndbe, nagyobb kézitáskába, és velünk legyen a gyötrelmes percekben, amikor idegen helyen vagyunk kénytelenek nyugovóra térni.

A hercehurca során könnyen piszkolódik a párnahuzat. Vonat, autóbusz, repülő: a mi genetikai ujjlenyomatunkon kívül számtalan utas hagyja ott a fejtámlán hajának, bőrének apró darabkáit, mely aztán a kispárna huzatára kerül.

A gyógynövényes kisvánkos huzata éppen úgy, mint egyéb termékeink, az utolsó kelmeszálacskáig ökotextil, bőrbarát; modern, de nem hivalkodó stílussal van ékesítve; cipzárja miatt könnyen cserélhető – mosása 40°C-on ajánlott. Sokunk életét megkeserítheti, ha a munkánk idegenbe szólít, és a becsben tartott szabadidő sem az igazi – kialvatlanul. A gyógynövényes párnát használók előtt sem titok: a vánkos képes enyhíteni alvásproblémáinkon – a növénykombináció hatóanyagai illóolajaik segítségével kiegyengetik a meggyötört idegeket, csillapítják a fejfájást, az eldugult orrban szabad utat adnak a levegőnek, mindezt kényelmes tönkölypelyva alátámasztással ötvözve – vidd magaddal!

A párnaméret kedvez azon alvászavarral küszködő ügyfeleinknek is, akik otthon is szívesebben hajtják a fejüket kis-, mint nagypárnára – nem vagyunk egyformák.

Az ajándékba vásárolt gyógynövényes kispárnához is rögtön választhatunk póthuzatot. Bizonyára ismerjük a megajándékozott ízlését, de más stílusú huzatokkal fokozhatjuk örömét, és megkönnyítjük a dolgát a későbbiekben, amikor párnahuzatcserére kerül a sor.

Mielőtt lezárnánk az online kispárnavásárlást, nézzük át a párnahuzat kínálatot is!

Rendezés: