Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Párnahuzatok

Az óóóriási (70x40 cm) gyógynövényes nagypárna sem maradhatott cserepárnahuzat nélkül! Itt sem gombot, hanem cipzárt használtunk – egyszerűbben, gyorsabban tudjuk lecserélni a huzatot, és a gombbal szemben megvan az előnye, hogy nem nyom kényelmetlenül bennünket.

Ez esetben is ragaszkodtunk a bőrbarát, minőségi, 100% pamut ökotextil szövethez, és a modern, hivalkodástól mentes stílushoz. Elengedhetetlenül fontosnak tartjuk, hogy a párna gyógynövénytöltelékéhez méltó textilborítást kapjon. Ez nem csak a párnahuzat anyagára, hanem kinézetére is vonatkozik. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy párnahuzataink kényelmesek, egészségre teljesen ártalmatlanok legyenek!

Éppen ezért nyugodt szívvel ajánljuk a vánkost kitöltő gyógynövénykeverékünk mellett a párnahuzatot is. A Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák kelméje 100% pamut ökotextil, bőrnek, szemnek kellemes, cipzárral ellátott, így mosható, cserélhető. A kelme mosása 40°C-on ajánlott.

Fontosnak tartjuk a természet védelmét, az újrahasznosítást, ezért a gyógynövénypárnák dobozát újrahasznosított anyagokból készítjük. Azok számára, akik szeretik a természetet, a természetes, natúr dolgokat, garantált a maximális vásárlói élmény!

A nagypárna is többféle mintájú cserehuzattal borítható. Idősebb és fiatalabb, férfi és nő is megtalálja saját, illetve szerette részére azt a mintát, melyet közel érez magához, vagy a megajándékozotthoz.

Azért… hadd áruljak el egy apró titkot: ha teljesen csupasz, dísztelen gyógynövényes párna lenne a fejem alatt, akkor is imádnám!

Rendezés: