Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

Tönkölypárnával jobb az álom

2018. 06. 14. 17:43:00

Gyógynövényes tönkölybúza, pelyvapárna, tönkölypelyva párna

Gyakran a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek – ilyen a tönkölypelyva, és a belőle tömött gyógynövényes párna.

♥ Ki hajtotta már fejét bio pelyvapárnára és aludt úgy, mint a bunda?
♥ Ki ismeri már az érzést, az illatot?
♥ A mértéktartó, szolid zizegést, mellyel a gabona egykori pihekönnyű védőburka köszön suttogva el: „Jó éjszakát, szép álmokat!”
♥ A csodálatos reggelt, ami a pihentető, nyugodt éjszakai alvást követi?
♥ Ki tapasztalta azt a kellemesen stabil, stramm, de mégis rugalmas támogatást a feje, nyaka, dereka, térde, egyéb fájó, sajgó testrésze alatt?

Tönkölypelyva és gyógynövények

Tönkölypárnával jobb az álom! Főleg, ha a pelyvahéj 10 féle gyógynövény társaságában tesz meg mindent azért, hogy elkerüljenek bennünket a zavaros álmok, nyugtalan éjszakák! Akit kínzott már alvászavar feszültség, bedugult orr, fájó fej miatt, az tudja: van természetes megoldás minderre, ráadásul úgy hogy a fejnek, nyaknak a lehető legpompásabb tartás is biztosítva van – a tönköly eszményien igazodik hozzánk!

A tönkölypelyva dús kovasavban, márpedig a kovasav a vázrendszernek, hajnak, bőrnek jó barátja, ráncnak, narancsbőrnek ellensége! Ez nem jelenti azt, hogy esténként szórjunk a joghurtba, majd kanalazzuk be – egyszerűen csak hagyjuk, hogy a bőrünk pórusai dolgozzanak miután pihenni tértünk.

A tönkölypelyva gyógynövényes párna azért is remek, mert:

  • nem telepedik meg benne a poratka, köszönhetően a gyógynövények magas illóolajtartalmának – csodálatos mentsvár a poratka ürülékére allergiásoknak (bizony, a tünetek nem az állat, hanem azok ürüléke miatt vannak)!
  • vegyszermentes
  • jó átszellőzése miatt izzadékonyaknak is ideális
  • természetes megoldás alvászavarokra
  • melegben sem hevül fel – megtartja kellemes hőmérsékletét
  • kényelmes
  • a napon „mosható” – tedd ki szellőzni, meglátod töltekezni fog belőle, és átadja kincseit gyermekednek, szeretteidnek, neked, amikor nyugovóra tértek – elég, ha a cserélhető huzatot (100% pamut ökotextil!) mosod.

Pletykálok. wink Barátnőm, Bea mesélte, kis családi adoma – róluk. A történet szerintem mindent elmond arról, miért szeretem a hivatásomat.

Kettőjük közül egyelőre csak Bea használ gyógynövényes tönkölypelyva párnát. Egyszer egy éjszakára kölcsönadta szerelmetes urának, mert addig-addig nyafogott. Azóta hetente legalább egyszer megkérdezi tőle: „Nem unod? Mert ha igen…”
Simán lecserélné a trendi emlékezőpárnáját Bea gyógynövényes tönkölybúza párnájára!  heart
De Bea köszöni, nem, nem unja. Viszont rendelt neki is – hadd érezze ő is azt a rengeteg pozitív hatást, amit a tönkölyhéjjal töltött penci nyújt! (És már unta a kunyizást is.  smiley )
Tartalomhoz tartozó címkék: gyógynövények párnák