Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

VII. Kemencés napok - hétvégi programajánló

2017. 06. 01. 14:29:18

Június 10-én szombaton ismét felizzanak a hegyoldalban található mészégető kemencék, és kezdetét veszi a VII. Bükkszentkereszti Kemencés nap. Idén nem két, hanem csak egy napos lesz, de ettől még számtalan izgalmas programmal várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

Mészégető kemencék Izzik a mészégető kemence 

A faluban felállított kemencékben rengeteg finomság fog sülni, kenyér lángosok és pékáruk tömkelege várja majd az éhes szájakat. A helyi receptúra alapján a kemencében megsütheted saját kalácsodat is. A sütögetést mulatság is fűszerezi, gólyalábas vásári komédia és akrobatikus show is lesz, este 6 órakor pedig Király Viktor énekel a nagyérdeműnek.

Az alkotni vágyók, a művészetek szerelmesei ellátogathatnak a kézműves udvarba, a bátrabbak választhatják az íjászatot, a gokartozást és tereplovaglást.

A Kemencés napon a falu főutcáját árusok lepik el színes portékákat kínálgatva. Mi is kipakoljuk illatozó párnáinkat, hogy az erre járók megérinthessék, megszagolhassák és persze megvásárolhassák a háromféle méretben kapható felnőtt párnáinkat és a vidám mintás gyermekpárnáinkat.

Részletes programért látogasd meg Bükkszentkereszt facebook oldalát.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír