Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Ok
Termékek Menü

A XIII. Bükkszentkereszti Gombanapokon jártunk

2016. 10. 11. 12:00:00

A hétvégén megrendezett XIII. Bükkszentkereszti Gombanapokon hűvös idő várta a gombák szerelmeseit. Rengeteg programlehetőség fogadta az érdeklődőket most is. A kézműves vásárban a gyógyszirupoktól, kézművel lekvároktól roskadoztak a standok.

Gyógynövényes párnáinkkal most először látogattunk el a kézműves vásárba, hogy minél többen megismerjék a párnákat, hogy megtapintsák pufók formájukat, hogy beszippantsák nyugtató illatukat. Bizony serényen készültünk a vásárra, varrtuk a párnákat, huzatba bújtattuk őket, majd szépen dobozba raktuk őket. Találtunk egy öreg fiókos komódot, ami kissé rusztikus hangulatot kölcsönzött a standunknak. A fiókokból kikandikáltak a párnák, pár hangulatos virágcsokor, egy két dísztök került az elnyűtt bútordarab tetejére. Nagyon megkapóak lehettünk, mert hamarosan lencsevégre kapott minket az Észak fotósa, hogy aztán egy szép cikk szülessen rólunk az Északban. Olvassátok el, hogy milyen szépeket írtak rólunk! 

Az Északban megjelent cikk

(FOTÓ: JUHÁSZ-LÉHI ISTVÁN)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír